Verzending cadeau vanaf €85 in BE 💜
One woman show - verwerking min. 5 werkdagen
Zorgeloos shoppen dankzij Taille Unique MAGIC, one size 36-46

THIS IS HOW IT WORKS

Niet helemaal tevreden van je aankoop? Geen enkel probleem 😉, here’s what to do:

 1. Beslis binnen 14 dagen na ontvangst welke items je wil retourneren.
 2. Vul het retourformulier volledig in. Dit download je hier.
 3. Verpak je items in de originele staat (incl. label). Da’s handig voor mij én leuk voor een volgende klant!
 4. Kies verzendwijze:
  Versturen doe je met Track&Trace code naar: Studio Lou by S., Christiaan Pallemansstraat 70, 2950 Kapellen OF kom je pakje afgeven na afspraak. Deze boek je hier.
 5. De terugbetaling verloopt volgens wat je op je retourformulier hebt ingevuld.

Voorwaarden:

TERMIJN

 • Items kunnen geretourneerd worden binnen 14 dagen na aankoop. Mijn collecties staan maar een korte periode live, dus dat geeft me de mogelijkheid om er iemand anders wel blij mee te maken.

ITEMS

 • Kunnen niet worden geretourneerd: cadeaubonnen en ronde prijzen artikelen. Ook oorbellen kunnen omwille van hygiënische redenen niet retour worden gestuurd.

VERZENDEN

 • Retourkosten zijn volledig voor jouw rekening. Je krijgt dus geen retourlabel van Studio Lou by S.
 • Items dienen in originele staat (incl. label) terug bezorgd worden aan Studio Lou by S.
 • Een volledig ingevuld retourformulier zorgt voor een snellere afhandeling én terugbetaling. Download het hier, mocht je het niet meer vinden.
 • Kreeg je initieel bij je bestelling je verzendkosten cadeau, maar is je bestelwaarde na retour onder de € 85? Dan worden deze verzendkosten ook in mindering gebracht bij terugbetaling.
 • Kreeg je met een actie een gratis artikel cadeau omwille van een bereikte bestelwaarde? Stuur het artikel dan mee terug indien je bestelling dat bedrag na retour niet meer bereikt. Toch liever houden? Dat snap ik 😉! Geen probleem, dan wordt de waarde van dit artikel afgetrokken van je terugbetaling.

TERUGBETALING

 • Kies je voor een terugbetaling? Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat het geld (max 14 dagen) weer op je rekening staat, afhankelijk van de voorwaarden en het beleid van je bank. Je kan ook kiezen voor een giftcard, a ticket to #louhappiness ter waarde van de geretourneerde artikelen. Deze is na controle van je retour onmiddellijk beschikbaar in je mailbox en is 1 jaar geldig.

GIFTCARD

 • De verzendkosten (of een eventueel gratis artikel) worden niet in mindering gebracht van je terugbetaling indien je kiest voor een terugbetaling via een giftcard. Jouw ticket to #louhappiness is 1 jaar geldig op de webshop

BREAKS & VAKANTIE

 • Bovenstaande voorwaarden zijn ook geldig tijdens breaks of vakantieperiodes. 
  Dat betekent dat tijdens deze momenten retours uitsluitend per post aanvaard zullen worden. Ook de termijn van 14 dagen blijft van kracht.
  Retours worden verwerkt binnen de 72u van zodra ik na vakantie/break terug aan de slag ben.
  Dankjewel voor je begrip.